Tag Archives: pak hempong

Orkes Krontjong Gema Puspita – Nabeti Tatu

Orkes Krontjong Gema Puspita asuhan M. Munawir diiringi gesekan biola Budiman BJ nyajikan kroncong langgam jawa bersama lantunan dari S. Mulyani yang mempunyai suara merdu.

Yen pancen tulus budimu
Jumbuh wujud lan atimu
Mestine ra ngono iku
Gawe tapak nabeti tatu

Leave a Comment

Filed under Musik, tembang jawa